| Imnul Merlucian |
|
|
#21 |
|
Exist, deci sunt RAPIDIST
Data înreg: 25.09.2006
Vârsta: 18
Beri primite: 2954
Beri de dat: 19
|
aseară meam făcut om letă. acţiunile a de cur s în halul următor:
la final am deşertat conpoziţia pio farfurie şi deasupra am adăugat 4 felii de cajcaval mărunţite şi nejte brânză (care brânză nu se vede, cam făcut poza ânainte dea o adăuga). s-a consumat cu pâine şi furculiţa. merveioz, ce plm. poze de pe parcursul operaţiunilor:
|
|
|
|
#22 |
|
|
băi bulangiule, comentează în plm pe tredul de comentarii.
|
|
|
|
#23 |
|
|
deci acu fo doo seri am zis săm fac doo copane fripte. nu ale mele, cy de puişor mort. şeam purces la treabă.
pasu 1: am pus grătaru pe doo ochiuri de la aragaz. pasu 2: am pus cele doo copane de pui mort pe grătar, care din când în când se verifică. şi grătaru, da mai ales copanele. pasu 3: când s-a prăjit bine po parte, le-am ântors cu faţan jos. pasu 4: mam apucat să tai cartofi casăi prăjesc. pasu 5: cartofi pay. pasu 6: prima tranşe de cartofi pai. dea doua meam adus aminte la fo juma de oră după ce am puso la prăjit.
|
|
|
|
#24 |
|
|
deci cum stăteam io acasă şi mă uitam la un foarte educativ film cu nina hartley, iote cem sună ciololaru.
- trăiţ. - şi dumneavoastră. - sunteţi acasă? (să vescă ăsta vrea săm spargă casa şi săm ea nimic, că orcum nare ce îmi zic în gând. da las căl prind şil dau pe mîna poliţiei.) - da domne, sunt. - domne tresă vă dau ceva. (e clar, ăsta vrea săm dea unan moalele capului.) - bun, da cobor io jos, în faţa scării. (mă gândeam că dacă are martori nu are curaj să mă bată.) - ie perfect. cobor jos şi văd un suedez cun pachet. să vezi că ăstam dă o bombă să sar în aer. da dacă duc bonba în casă după aia nu mai are de ce să spargă casa. lască văd io ce fac. mă duc, iau pachetu, semnez, urc sus în apartament, mă duc în bucă tărie, dăşfac pachetu şi ce văd? păi asta văd: acu pă bune: câde sănătos să fi să spui lu nenii ăia de la cofetărie să scrie aşea ceva pun tort? măntreb cât sor fy chinuit ăia să scrie treaba asta. bre, deci mersi de jeofri
|
|
|
|
#25 |
|
|