| Imnul Merlucian |
|
|
#21 |
|
Senior Member
Data înreg: 04.12.2007
Beri primite: 796
Beri de dat: 4
|
exista o vreme in care muzica folk inseamna pentru mine... foarte foarte foarte mult. acum... am alte gusturi, alt stil de viata ( am lasat hainele hippie undeva prin sifonier..), alte aspiratii si ascult folk mult mai rar. nu mi se mai potriveste.. cu toate astea, uneori, imi pica foarte bine sa mai ascult cateva melodii
![]() vali sterian-pariu pe o lacrima cantecul bufonului-colibri socaciu-oameni de zapada colibri-miruna colibri-2000 de ani andries-dracula blues alifantis-aproape liniste colibri-om pe niste scari marcela saftiuc-fii lacrimilor tale |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Squander
Data înreg: 10.09.2006
Loc: La Baldabac
Beri primite: 4680
Beri de dat: 25
|
Citat:
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
eu nu pot sa-mi aduc aminte daca anda calugareanu a cantat au ba folk pentru ca nu eram pe atunci.. dar stiu ca imi place
![]() anda calugareanu-verde crud si mai stiu ca-mi plac si... adriana ausch-mi-am amintit de tine maria gheroghiu-mai aproape de tine ivanitchi-arsura si ca sa nu lancezim de tot.. iluzia unei isule |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
tradatoare de neam
Data înreg: 20.09.2006
Loc: cine mai stie ?!
Beri primite: 3669
Beri de dat: 16
|
Citat:
io asta nun tzeleg. mie, mie personal freau sa zic, cin imi place ceva, imi place pentru totdeauna. ceea ce imi place m-a reprezentat si ma va reprezenta mereu , indiferent de momentul vietii. totul face parte din "gusturile mele, din stilul meu de viatza" (cum zici tu), adica din mine. din causa caldurii nu posa fiu mai coierenta, da creca ai inteles ce freau sa zic ![]() si casa fiu ontopic, iaca unul din primii folkisti pe care ii ascultam pe la anii '70. nu cred ca aveam 15 ani ![]() Caii liberi - Dan Chebac
|
|
|
|
#25 |
|
anti-drapel
Data înreg: 10.06.2007
Loc: la drapel
Beri primite: 3436
Beri de dat: 9
|
necko, naozi ca fata a schinbat aspiratoru si are alte aspiratii. si oricum daca ia pe cand azpira folc credea ca cantecul bufonului ie a lu paserea colibri si nu alu d.a.a lason azpiratia iei. care ieste. azpira.
I don't know his whole story. No one ever will, except Phædrus himself, and he can no longer speak. But from his writings and from what others have said and from fragments of my own recall it should be possible to piece together some kind of approximation of what he was talking about. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
degustator
Data înreg: 23.02.2007
Loc: in plop
Beri primite: 902
Beri de dat: 5
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
pei necko...intr-o oarecare masura folk-ul o sa ma reprezinte toata viata, intr-o particica a fiintei mele
atata numa ca in trecut reprezenta...80% din ceea ce ascultam. asa am patit si cu doors, queen, pink floyd si alte genuri muzicale care m-au bantuit insistent acum.. nu mai am nici timpul pe care il aveam cand eram mai mica, nici starea, nici prietenii cu care umblam brambura... si efectiv folkul nu mi se mai potriveste.daca m-ai mai fi cunsocut acum... 6 ani de exemplu.. eram o pustoaical care era fascinata de versurile frumoase din multe melodii folk. eram pusa pe descoperiri mari atunci.. acum.. nu mai am starea sa mai descopar.. sau mai bine spus nu mai am starea sa descopar folk... pur si simplu am alte prioritati...dar cert e ca folkul o sa ramana o amintire frumoasa si din punctul meu de vedere.. aia conteaza@phedrus, linkul pus catre colibri nu inseamna ca stiu/ nu stiu cui apartine cantecul bufonului. inseamna ca aia e varianta care imi place mie ![]() modificat de Watson; 13.06.2010 at 15:39:08.. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
tradatoare de neam
Data înreg: 20.09.2006
Loc: cine mai stie ?!
Beri primite: 3669
Beri de dat: 16
|
uatsonico, nu te supara pe mine, da io tot nun tzeleg ce vrei sa zici. da nu ma baga in zeama, tu traieste-ti viata!
![]() si pentru ca folk inseamna si poezie, iaca inca un moment folk al meu MISTRETUL CU COLTI DE ARGINT editdit: Citat:
![]()
Panzer Battalion modificat de necko; 13.06.2010 at 16:24:00.. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
ei necko...mai bine mai ascultam alte piese, nu vrei?
![]() "ecoul" mi-au placut mult mult.. "ecoul" care mai tarziu au devenit "partaj", corect? ecoul-din copilarie ecoul-20 de ani... ![]() iar apropos de partaj.. magda puscas a facut parca parte si din "ecoul" si din "partaj", nu? cu magda l-am vazut pe emilian onciu mai demult in cluj, undeva intr-un concert.. melodia asta "scarile" imi aduce aminte de serile de vineri seara, petrecute cu prietena mea buna de atunci, aldea, pe vremea cand locuiam pe austrului, la nr 18 da chiar... oare o mai fi omul cu chitara vineri seara pe romania actualitati? |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
propun in aceasta seara pe adriana ausch. nu stiu nimic despre ea.. am stiut odata, dar am uitat.
incep cu o piesa draguta... cantec de leagan apoi propun una dragutica, care imi aduce aminte de cineva.... mi-am amintit de tine iar la final, daca mai e cineva care sa aiba rabdare, una faina tare.. invata de la toate oricum, ma bucur ca mi-am amintit de doamna ausch in seara asta. vocea ei calda ma linisteste iar versurile ma fac sa zambesc..... ![]() si pentru ca azi mi-am luat lecitina.. mi-am mai adus aminte de o melodie: calul albastru modificat de Watson; 03.07.2010 at 22:00:55.. |
|
|
|
![]() |
| Unelte Subiect | |
|
|